ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας

Για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, η ΑΘΗΝΑ αποτελεί την ιδανική αφετηρία για καθεμιά από τις δραστηριότητες τους.
Με 3 κτίρια στο κέντρο της πόλης, με μεγάλο αριθμό έμπειρου και εξειδικευμένου εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού, με υπερσύγχρονα εργαστήρια και πλούσια υλικοτεχνική υποδομή, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Αθήνα προσφέρουν ένα πραγματικό πανόραμα εκπαίδευσης.

Εξοπλισμός και εργαστήρια

Το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ) διαθέτει πέραν των παραπάνω:

  • Ειδικά διαμορφωμένους χώρους διδασκαλίας θεωρητικών αλλά και εργαστηριακών μαθημάτων.
  • Άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια Νέων Τεχνολογιών, ειδικά διαμορφωμένα για την απρόσκοπτη παρακολούθηση και συμμετοχή των σπουδαστών στη διδασκαλία.
  • Εργονομική διαμόρφωση των αιθουσών διδασκαλίας και των εργαστηριακών χώρων, εξοπλισμένων με σύγχρονα εποπτικά μέσα.
  • Αποτελεσματική διοικητική και ακαδημαϊκή οργάνωση.
  • Ειδικό τμήμα παρακολούθησης των εξατομικευμένων αναγκών των σπουδαστών, καθώς και ειδικά departments.

Προσφερόμενες Ειδικότητες
Σπουδές Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο αγροτικός τομέας, ως πρωτογενής τομέας και βάση της πραγματικής οικονομίας της χώρας μας, μπορεί -και πρέπει- να αποτελέσει το πεδίο όπου μπορεί να βασιστεί η ανάταξη της οικονομίας και η αναγέννηση της υπαίθρου και της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό το γεγονός γεννά την ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου, οι οποίοι θα μπορούν να ενσωματωθούν στον εκσυγχρονισμένο αγροτικό τομέα του «σήμερα» και θα δώσουν μια φρέσκια πνοήστην έννοια της αγροτικής ανάπτυξης. Ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ παρέχει υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση, ώστε να αναδειχθείς σε κορυφαίο επαγγελματία στον κλάδο της Αγροτικής Ανάπτυξης

Αεροπορικές Σπουδές

Η αεροπορική βιομηχανία αποτελεί έναν βασικό τομέα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας, και παραμένει πάντα ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο πεδίο δράσης που απαιτεί εξειδίκευση και επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σού παρέχουν την ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση, καθώς και την υποστήριξη που χρειάζεσαι, για να απορροφηθείς άμεσα στην αγορά εργασίας και να αναδειχθείς σε κορυφαίο επαγγελματία του αεροπορικού κλάδου.

Σπουδές Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών.

Η έξαρση της εγκληματικότητας έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης για εξειδικευμένα στελέχη ασφαλείας από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Tα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμβάλλουν αποφασιστικά στην επαγγελματική εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού ασφαλείας, και κατ’ επέκταση στην αναβάθμισή του, δημιουργώντας «Στελέχη Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών» που θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στον τομέα ευθύνης τους, σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Σπουδές Διαιτολογίας & Διατροφής

Τα τελευταία χρόνια, τα επαγγέλματα  του κλάδου Διαιτολογίας και Διατροφής ελκύουν χιλιάδες νέους και νέες. Ο Τομέας Διαιτολογίας και Διατροφής των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει σαν αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και τη μετάδοση των γνώσεων που σχετίζονται με την επίδραση της διατροφής στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων. Γιατί όλα είναι θέμα… διατροφής

Σπουδές Δομικών Κατασκευών

Όταν η δημιουργία συναντά το σχεδιασμό και τη διεκπεραίωση ενός δομικού έργου και όλη η διαδικασία υλοποίησής του προσιδιάζει στην κλίση σου για σπουδές, τότε, επιλέγοντας τον Τομέα Δομικών Έργων των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προσυπογράφεις την πρόσβασή σου σε πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές, ενώ εξασφαλίζεις, παράλληλα, την άμεση εργασιακή σου αποκατάσταση και καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία...

Σπουδές Επισιτισμού

«Μια Ελλάδα… φως», θάλασσα και γαστριμαργικές απολαύσεις της πλούσιας ελληνικής κουζίνας συνθέτουν το τρίπτυχο του δημοφιλούς πόλου έλξης που αποτελεί η χώρα μας για χιλιάδες επισκέπτες παγκοσμίως! Αυτό το γεγονός δημιουργεί αυξημένη ζήτηση για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κλάδο του Επισιτισμού, και όσοι κατέχουν την τέχνη της γαστρονομίας γίνονται περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.

Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών

Εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικοί οίκοι, διαφημιστικές εταιρίες, ατελιέ γραφικών τεχνών, μουσεία, αρχιτεκτονικά γραφεία, γραφεία μελετών είναι μερικοί μόνο επαγγελματικοί χώροι όπου μπορείς να εργαστείς, αν επιλέξεις σπουδές στον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ! Με… «συμμάχους» το ταλέντο σου, την ανεπτυγμένη αισθητική, τη δημιουργική και εξειδικευμένη θεωρητική και πρακτική σου κατάρτιση, μπορείς να διακριθείς γρήγορα και να καταξιωθείς στα επαγγέλματα του κλάδου των Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Σπουδές Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού

Στις μέρες μας, οι αυτοματισμοί στο χώρο της  Ηλεκτρολογίας βρίσκουν εφαρμογή σε πλήθος δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας, από τον τηλεχειρισμό και τα μικροκύματα, έως το «έξυπνο σπίτι» και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνολογική εκπαίδευση στους σπουδαστές του στην επιστήμη της Ηλεκτρολογίας, στις πιο περιζήτητες ειδικότητες. Το περιεχόμενο σπουδών του Τομέα καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα της εφαρμογής της επιστήμης και τεχνολογίας της Ηλεκτρολογίας, με έμφαση σταηλεκτρολογικά, ηλεκτρικά ενεργειακά συστήματα και εγκαταστάσεις, τουςαυτοματισμούς, τα ηλεκτρονικά και πληροφοριακά συστήματα, τα συστήματα μετρήσεων και επεξεργασίας δεδομένων, ταδίκτυα και τα συστήματα επικοινωνιών

Σπουδές Μηχανολογίας

Εάν η λειτουργία των μηχανών, αλλά ό,τι έχει να κάνει με την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση, και οδήγησή τους, σού φαντάζουν ως μία σημαίνουσα τέχνη, τότε ο Τομέας της Μηχανολογίας και Μεταφορών είναι ο κλάδος σπουδών που πρέπει να ακολουθήσεις, και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ το «όχημα» που θα σε οδηγήσει στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία!

Σπουδές ΜΜΕ

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας με ένα κορυφαίο team επώνυμων δημοσιογράφων δημιουργούν τους αυριανούς πρωταγωνιστές των ΜΜΕ

Στροφή στη νέα εποχή της Δημοσιογραφίας κάνει με αποφασιστικά βήματα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, παραδίδοντας από τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2016-17 το τιμόνι του Τομέα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, σε έναν από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους της Ελλάδας, τον Κώστα Χαρδαβέλλα, και σε μια ομάδα έγκριτων δημοσιογράφων και κορυφαίων προσωπικοτήτων των media. Η Δημοσιογραφία αλλάζει και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανοίγουν την πόρτα στο δημοσιογράφο του μέλλοντος και προετοιμάζουν τους πρωταγωνιστές των ΜΜΕ, σε Τηλεόραση, Διαδίκτυο, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα και Περιοδικό Τύπο, εμπλουτίζοντας τα προγράμματα σπουδών, αναβαθμίζοντας το επίπεδο εκπαίδευσης και αναθέτοντας τη διδασκαλία των σπουδαστών σε έμπειρους δημοσιογράφους με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία τόσο στην έντυπη όσο και στην τηλεοπτική και ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Χριστίνα Λαμπίρη, Φαίη Μαυραγάνη, Ελεονώρα Μελέτη, Ειρήνη Νικολοπούλου και Βαγγέλης Περρής θα μεταδώσουν μέσω ειδικών σεμιναρίων και μαθημάτων τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους αυριανούς πρωταθλητές της ενημέρωσης. Μαζί τους, ο κορυφαίος του αθλητικού ρεπορτάζ, Μένιος Σακελλαρόπουλος, εγγυάται ένα υψηλό επίπεδο σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας, ενώ ο  μεγάλος σκηνοθέτης της ελληνικής τηλεόρασης Τάσος Μπιρσίμ θα δώσει το στίγμα της τέχνης του και θα μεταλαμπαδεύσει τη γνώση και την εμπειρία του. Το κορυφαίο team δημοσιογράφων στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμπληρώνουν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου Δημήτρης Αλφιέρης, Σοφία Παραδείση, Εμμανουήλ Σταραμόπουλος, καθώς και ο Διευθυντής του Αθλητικού Τομέα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Αντώνης Γλύκας για τους σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανεβάζει ψηλά τον πήχη στις σπουδές Δημοσιογραφίας, αναπτύσσοντας ένα περιβάλλον εκπαίδευσης αντάξιο των προσδοκιών όλων των νέων που ονειρεύονται να γίνουν κορυφαίοι δημοσιογράφοι, γιατί θα βρεθούν δίπλα σε κορυφαίους. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσων νέων επιλέξουν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για σπουδές Δημοσιογραφίας, είναι η πρακτική τους άσκηση – με τις καλύτερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης- στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα MME της χώρας μας (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά, sites). Οι αυριανοί πρωταγωνιστές της Τηλεόρασης, του Διαδικτύου, του Ραδιοφώνου, της Εφημερίδας και των Περιοδικών, σπουδάζουν σήμερα στον τομέα των Media και της Δημοσιογραφίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

                                                              

Hardavelas-1

Κώστας Χαρδαβέλλας : Υπάρχει μέσα μου ένας θησαυρός δημοσιογραφικών γνώσεων και εμπειριών σαράντα ετών περίπου.

Θα ήταν πολύ εγωιστικό να τον κρατήσω μόνο για μένα,όταν υπάρχουν τόσα αξιόλογα δημοσιογραφικά ταλέντα στο Τμήμα ΜΜΕ των Ι.ΙΕΚ Ξυνή.

Πάμε λοιπόν μαζί από τον Οκτώβρη, ένας για όλους και όλοι για έναν…

Γιατί τα όνειρα δεν έχουν όρια και η κορυφή της δημοσιογραφίας περιμένει τους άξιους να την κατακτήσουν.

lampiri2

Χριστίνα Λαμπίρη : Για να πιάνετε μόνο εσείς τα δημοσιογραφικά λαβράκια!

Μαζί θα ταξιδεύουμε στο πέλαγος της ενημέρωσης που θέλει … καλούς καπετάνιους!

mavragani

Φαίη Μαυραγάνη : Πριν από αρκετά χρόνια προσπαθώντας να υλοποιήσω το όνειρό μου, φοίτησα σε μια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, όπου η αφρόκρεμα των δημοσιογράφων, από την τηλεόραση και τις εφημερίδες υπήρξαν καθηγητές μου.

Από τον καθένα πήρα αυτό που εγώ έκρινα ότι χρειάζομαι, σαν γνώση ή νουθεσία για τον περίπλοκο κόσμο της δημοσιογραφίας.

Μετά από ένα ταξίδι 23 χρόνων σε αυτόν τον ιδιαίτερο επαγγελματικό κόσμο φέρνω κάποιες φορές στο μυαλό μου τον πρώτο ενθουσιασμό στις αίθουσες της μαθητείας, το πως ρουφούσα τις εικόνες που μου παρουσίασαν οι δάσκαλοί μου, νιώθοντας ότι φτάνω πιο κοντά στο όνειρο.

Σήμερα καλούμενη να δώσω εγώ γνώση και εικόνες, να δείξω το δρόμο, σήμερα που η δημοσιογραφία περισσότερο από κάθε άλλη φορά βάλλεται πανταχόθεν, χαίρομαι που θα έρθω σε επαφή με νέους ανθρώπους που κυνηγούν το δικό τους όνειρο.

Meleti Ελεονώρα Μελέτη : Θα έχουμε πολλή μελέτη, γιατί η Δημοσιογραφία θέλει γνώσεις …
birsim2

Τάσος Μπιρσίμ : Η Ζωή δεν έχει πρόβα , είναι διαρκής Πρεμιέρα .... Μαζί στο Νέο Τμήμα ΜΜΕ των Ι.ΙΕΚ Ξυνή. Γιατί ο φακός θέλει τρόπο κ έχει κόπο, για να δημιουργείς εικόνες - κείμενο -ήχο στο τελικό αποτέλεσμα του Live.

<μια εικόνα χίλιες λέξεις > Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

nikolopoulou2

Ειρήνη Νικολοπούλου : Γράφω αυτά τα λίγα λόγια λίγο μετά το ξενύχτι μου για την διαδικτυακή κάλυψη από την ιστοσελίδα μου eirinika.gr δύο καυτών θεμάτων μέσα σε 24 ώρες: τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια , πραξικόπημα στην Τουρκία.

Το χέρι μου πήρε φωτιά να γράφει , το μυαλό μου δούλευε με ανεβασμένες στροφές για να είναι ρεπόρτερ με κρύο μυαλό και καθαρή σκέψη.

Όνειρο μου, σαν καθηγήτρια σας στις Σχολές Ξυνή, είναι να σας μάθω ακριβώς αυτό: να είσθε νηφάλιοι ρεπόρτερ αλλά σε πλήρη εγρήγορση ανά πάσα στιγμή, να διασταυρώνετε τις πηγές σας και να διακτινίζεστε ώστε στον παγκόσμιο δίκτυο των digital media να έχετε την είδηση καλογραμμένη και οπτικοποιημένη.

Θα σας διδάξω πως θα γίνετε με ένα απλό smart phone δέκτες & παράλληλα πομποί των ειδήσεων.

Στόχος μου να γίνετε ξεχωριστοί και περιζήτητοι δημοσιογράφοι γράφοντας οι ίδιοι το ρεπορτάζ σας, παίρνοντας ταυτόχρονα εσείς φωτό και βίντεο συνθέτοντας και αναρτώντας σωστά τα λαβράκια στην ιστοσελίδα που θα φτιάξουμε μαζί.

Σας περιμένω να μοιραστούμε γνώσεις, πάθος για το ρεπορτάζ στην digital εποχή, αγάπη για την δημοσιογραφία και έρωτα για την αλήθεια.

Perris

Βαγγέλης Περρής : Στις εφημερίδες, στα περιοδικά, στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις τους ξεχωρίσεις αμέσως.

Τα μάτια τους αστράφτουν, το μυαλό τους τρέχει προσπαθώντας να αντιληφθεί την εποχή, τα χέρια τους κινούνται ακατάπαυστα πάνω στα πληκτρολόγια προκειμένου να την καταγράψουν.

Είναι το νέο αίμα! Αυτό που μπαίνει στη Δημοσιογραφία για να της ξαναδώσει δύναμη και να την οδηγήσει σε νέους δρόμους. Αυτούς του νέους συναδέλφους θα έχω την χαρά να συναντήσω στις Σχολές Ξυνή.

Μαζί θα ξετυλίξουμε το δώρο του δημόσιου λόγου, θα αναζητήσουμε τους κανόνες του και θα εφαρμόσουμε τα συμπεράσματα μας στους επαγγελματικούς χώρους που έχουν ανάγκη τον ενθουσιασμό και τη γνώση.

Τον πρώτο τον εξασφαλίζουν οι σπουδαστές, τη δεύτερη οι Σχολές Ξυνή.

Sakellaropoulos

Μένιος Σακελλαρόπουλος : Ένα ταξίδι κρύβει πάντα όνειρα κι ελπίδες, απ’ αυτά που κάνουν μαγική και τη διαδρομή και τον προορισμό.Κι ένα τέτοιο ταξίδι θέλω να μοιραστώ με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τους οποίους θα συμπορευτούμε στα υπέροχα μονοπάτια της δημοσιογραφίας.

Μονοπάτια που οδηγούν σε όμορφους μεγάλους δρόμους, που μπορούν να γίνουν λεωφόροι ζωής!Αν υπάρχουν μυστικά θα τα ανακαλύψουμε και θα τα αποκρυπτογραφήσουμε, πάντα με πάθος και διάθεση, πάντα με την επιθυμία να φτάσουμε ως το τέλος.

Η γνώση και οι εμπειρίες είναι για να μοιράζονται. Αλλιώς, αργοσβήνουν στο σκοτάδι.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για να βγάλουμε τη μαγεία στο φως.

Κι ύστερα, όλα μπορούν να γίνουν φωτεινά. Μετά από 37 χρόνια σ’ αυτά τα μαγικά μονοπάτια, η διάθεσή μου να μοιραστώ τη μαγεία ξεχειλίζει. Είναι η ώρα να του πούμε όλα, σε μια ολυμπιάδα ζωής…

Σπουδές Ναυτιλιακών

Μοχλός ανάπτυξης και «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας εδώ και δεκαετίες, ο Τομέας των Ναυτιλιακών αποτελεί έναν από τους πλέον δραστήριους κλάδους της αγοράς εργασίας, γεγονός που κατατάσσει την ενασχόληση με τα Ναυτιλιακά μεταξύ των κορυφαίων προσοδοφόρων και ενδιαφερόντων επαγγελμάτων και καθιστά τις σπουδές της ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας» στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ως την επιλογή που θα σου διασφαλίσει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία...

Σπουδές Παιδαγωγικών

Η έμφυτη κλίση προσφοράς στο συνάνθρωπο και αγάπης για το παιδί οδηγεί απαρέγκλιτα στις σπουδές του Τομέα Παιδαγωγικών, με κεντρικό άξονα του εν λόγω αντικειμένου σπουδών, τη σωστή διαπαιδαγώγηση, την ομαλή κοινωνικοποίηση αλλά και την καλλιέργεια ενός υγιούς -ψυχικά και πνευματικά- παιδιού, που θα μετεξελιχθεί σε έναν ισορροπημένο και υγιή ενήλικα. Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές Παιδαγωγικών, τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι η επιλογή σπουδών που διασφαλίζει την άμεση εργασιακή σου αποκατάσταση και επισφραγίζει την καταξιωμένη επαγγελματική σου σταδιοδρομία!

Σπουδές Πληροφορικής

Ο... «θαυμαστός κόσμος» της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών εξελίσσεται και μεταλλάσσεται διαρκώς, δημιουργώντας γόνιμο έδαφος ως προς την απορρόφηση στην αγορά εργασίας για όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις τεχνικές του computing, αλλά και τη διαχείριση των συστημάτων και δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών, και τις εφαρμογές των πολυμέσων και του Διαδικτύου!

Σπουδές Πολιτισμού & Αθλητισμού

Στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι ο Πολιτισμός και Αθλητισμός έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο από την αρχαιότητα έως σήμερα, η έλλειψη στελεχών με κατάρτιση στο πλαίσιο μιας οργανωμένης εθνικής στρατηγικής, έχει σταθεί τροχοπέδη στην ανάδειξη και εξωστρέφεια τόσο του πολιτιστικού όσο και του αθλητικού προϊόντος. Αυτήν την έλλειψη εξειδικευμένων στελεχών καλύπτουν οι ραγδαία ανερχόμενες ειδικότητες του Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ! «Προπονητής Αθλημάτων», «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Αθλητισμού», «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Πολιτισμού» αποτελούν επαγγέλματα που έχουν αναδειχθεί σημαντικά από τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια, με συνεχή αναγνώριση τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και επιτυχίας.

Σπουδές Ομορφιάς & Μόδας

Εάν βλέπεις την ομορφιά σαν ένα γνωστικό πεδίο επιστημονικής κατάρτισης και όχι σαν μία επιδερμική ενασχόληση επιπέδου… χόμπι, τότε η επιτυχημένη σταδιοδρομία σου στα επαγγέλματα Ομορφιάς & Μόδας, περνάει μέσα από τη φοίτησή σου στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ! Με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της εικόνας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρουν στις νέες και νέους ένα πλήρες «πακέτο» επιστημονικής κατάρτισης, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό, μέσω της πρακτικής άσκησης σε πραγματικούς χώρους και συνθήκες εργασίας!

Σπουδές Οικονομίας και Διοίκησης

Η τέχνη του «επιχειρείν» και η «γλώσσα» των μπίζνες μαγνήτιζαν ανέκαθεν το ενδιαφέρον, καθιστώντας τα επαγγέλματα γύρω από τις επιχειρήσεις, από τους πλέον δημοφιλείς πόλους έλξης για το εργασιακό μέλλον, και τις τεχνικές του marketing, εκ των «ων ουκ άνευ» στοιχείων για την επιτυχία μιας επιχείρησης, εν μέσω ενός ραγδαία εξελισσόμενου και ανταγωνιστικού οικονομικού περιβάλλοντος!

Σπουδές Τουρισμού

Ο Τουρισμός αποτελεί κεντρικό πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Ως χώρα, διακρινόμαστε για το τουριστικό προϊόν μας –τα περίφημα ελληνικά νησιά μας προσφέρουν απλόχερα ήλιο και θάλασσα στον επισκέπτη!– αλλά και για την ελληνική φιλοξενία. Ωστόσο, ο ραγδαία αυξανόμενος αριθμός τουριστών στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, κάνει επιτακτική την ανάγκη για ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής και για αναβάθμιση της ποιότητας του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Αυτό το γεγονός καθιστά, αυτόματα, τα τουριστικά επαγγέλματα περιζήτητα στην αγορά εργασίας και κερδοφόρα!

Σπουδές Υγείας

Τα επαγγέλματα Υγείας είναι διαχρονικά, με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες. Πρόκειται για απαιτητικά επαγγέλματα, με έντονους ρυθμούς, τα οποία απευθύνονται σε άτομα που χαρακτηρίζονται απόοργανωτικότητα, υπευθυνότητα, ψυχικό σθένος και ικανότητα εργασίας υπό πίεση. Η διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο και η ανάγκη να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία όλων εκείνων που νοσούν αποτελούν, βασικές προϋποθέσεις για να επιλέξεις επαγγέλματα Υγείας. Στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, λαμβάνεις ολοκληρωμένη εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, από καταξιωμένους επιστήμονες, σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, γεγονός που σε καθιστά ικανό να σταδιοδρομήσεις στο επάγγελμα Υγείας που θα επιλέξεις.

Σπουδές Φαρμάκων & Καλλυντικών

Η βιομηχανία των Φαρμάκων και των Καλλυντικών διαγράφει συνεχή ανοδική πορεία και παρουσιάζει αξιοσημείωτη κερδοφορία. Ταυτόχρονα, ο κλάδος Φαρμάκων & Καλλυντικών αποτελεί έναν πολυσύνθετο τομέα εργασίας που απαιτεί εξειδίκευση και επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ σου παρέχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις, την ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, καθώς και την υποστήριξη που χρειάζεσαι, για να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας και να αναδειχθείς σε κορυφαίο επαγγελματία στον κλάδο Φαρμάκων & Καλλυντικών.

Επικοινώνησε με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Αθήνας
Αθήνα - Πατησίων 31 - 210 5279500
Βρες μας

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.