Υποστήριξη Φοιτητών Περιφέρειας

Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των σπουδαστών μας και εργαζόμαστε προκειμένου να δημιουργούμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ πρωτοπορούν, καθώς είναι τα μοναδικά ΙΕΚ με παρουσία σε τέσσερις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Γλυφάδα, δίνοντας τη δυνατότητα της εύκολης πρόσβασης σε όλο και περισσότερους σπουδαστές.

Επιπλέον, για την καλύτερη διευκόλυνση των σπουδαστών μας που έρχονται από τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις και τα νησιά της Ελλάδας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ διαθέτουν υπηρεσία εύρεσης εστίας προς ενοικίαση, σε τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ. Με τον τρόπο αυτό, οι σπουδαστές νοικιάζουν σπίτια και διαμένουν με άλλους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προσαρμόζονται ευκολότερα στη ζωή στη νέα πόλη κατοικίας τους και μειώνουν σημαντικά το κόστος σπουδών που επωμίζεται η οικογένεια τους.

Όλες οι δομές κατάρτισης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ βρίσκονται δίπλα σε κομβικά σημεία συγκοινωνίας, που εξυπηρετούνται καθημερινά από πολλαπλά μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως μετρό, ηλεκτρικό, λεωφορεία και τρόλεϊ, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους σπουδαστές μας.

Βασιζόμενοι στα πρότυπα και στις προδιαγραφές Ευρωπαϊκών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξασφαλίζουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε ένα άρτια οργανωμένο περιβάλλον μάθησης, επενδύοντας διαρκώς σε εξοπλισμό, τεχνολογική υποδομή και νέες τεχνολογίες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το ότι τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ήταν από τα πρώτα εκπαιδευτικά ιδρύματα που πιστοποιήθηκαν με σύστημα διασφάλισης ποιότητας, λαμβάνοντας το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9002.
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.