Ανθρώπινο Δυναμικό

Ως κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας  που έχει εδραιωθεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας των νέων και των γονέων της χώρας μας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέγουν άριστο ανθρώπινο δυναμικό, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Έχοντας βαθιά συναίσθηση του χρέους μας απέναντι στους χιλιάδες σπουδαστές που μας εμπιστεύονται, στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο γνωστικό υπόβαθρο και την επαγγελματική καταξίωση του ακαδημαϊκού μας προσωπικού και επιλέγουμε τους καθηγητές μας μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης.

Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούμε τους καλύτερους επαγγελματίες του αύριο και γι’ αυτόν το λόγο εντάσσουμε στο ακαδημαϊκό μας προσωπικό τους καλύτερους επαγγελματίες του σήμερα!

Διακεκριμένοι επιστήμονες και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, πλήρως καταρτισμένοι και ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις σε 95 ειδικότητες, απαρτίζουν το ακαδημαϊκό προσωπικό των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι καθηγητές μας, ανεβάζουν ψηλά τον πήχη ως προς την Ποιότητα της Εκπαίδευσης που παρέχουν, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για τους χιλιάδες νέους που εμπιστεύονται κάθε χρόνο τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Διοικητικό προσωπικό

Το διοικητικό προσωπικό των ΙΕΚ ΞΥΝΗ απαρτίζεται επίσης, από άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες –καθένας στο αντικείμενό του- οι οποίοι διαθέτουν τις γνώσεις και τα απαραίτητα εφόδια για να διαχειριστούν όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινή λειτουργία ενός κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα, όπως τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, στελέχη marketing , digital specialists και γραμματειακά στελέχη βρίσκονται σε συνεχή και αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των νέων που ενδιαφέρονται για μεταλυκειακές σπουδές, από το στάδιο που είναι ενδιαφερόμενοι, μέχρι το στάδιο που θα ενταχθούν στην αγορά εργασίας, ως επιτυχημένοι απόφοιτοι!

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.