Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δεν βρίσκονται στην κορυφή της «εκπαιδευτικής πυραμίδας», επειδή παρέχουν ασύγκριτα υψηλή ποιότητα σπουδών…

Ούτε επειδή επιτυγχάνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τη διασύνδεση των αποφοίτων τους με την αγορά εργασίας, γεγονός που συνεπάγεται την επαγγελματική τους αποκατάσταση…

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ πρωταγωνιστούν στην προτίμηση των νέων της χώρας μας εδώ και δεκαετίες, επειδή οι απόφοιτοί τους Πετυχαίνουν Επαγγελματικά, σημειώνοντας ανοδική καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Γι’ αυτό και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχουν ταυτιστεί απόλυτα με τον τίτλο τους, «Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας», τον οποίο φέρουν επάξια και αδιαμφισβήτητα, με αποδείξεις τους χιλιάδες αποφοίτους τους που έχουν καταξιωθεί στο επάγγελμά τους, διαγράφοντας λαμπρή καριέρα!

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ιδρύθηκαν με όραμα, ύψιστο αίσθημα ευθύνης και βαθιά αγάπη για την Εκπαίδευση από τον κ. Σοφοκλή Ξυνή, τον ιδρυτή και πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ο οποίος έχοντας και την ιδιότητα του Καθηγητή Ανώτατης Σχολής, προχωρά 60 χρόνια τώρα στις μεγαλύτερες καινοτομίες στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, υλοποιώντας πρωτοπόρες και μεγαλόπνοες ιδέες, που ουσιαστικά χαράσσουν το δρόμο πάνω στον οποίο πορεύονται όλα τα ΙΕΚ της χώρας μας.

Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θέτουμε γερά θεμέλια για το επαγγελματικό σου μέλλον, σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που παρέχει όλα τα εχέγγυα για ποιοτική εκπαίδευση και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Γιατί για όλους εμάς, το μέλλον σου είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις το επόμενο… Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, κάνε ΣΗΜΕΡΑ τη σωστή επιλογή.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε καλωσορίζουν στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική οικογένεια της Ελλάδας!
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.