Για Απόφοιτους και σπουδαστές στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

8f704c6e91e045c72378c71d940a59ce_LΣτα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρουμε ένα ανώτερο επίπεδο σπουδών, που συμπεριλαμβάνει την προσφορά πολλαπλών επιλογών στους σπουδαστές μας, με στόχο να εφοδιαστούν με τεχνογνωσία που θα τους καταστήσει πραγματικά ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τους απόφοιτούς μας, καθώς η μάθηση είναι μια συνεχόμενη διαδικασία που τους βοηθά να παραμένουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ καινοτομούν και σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις δύο αναγνωρισμένα πτυχία διαφορετικών ειδικοτήτων σε 2 χρόνια, με παράλληλη φοίτηση. Με τον τρόπο αυτό, διευρύνεις το γνωστικό σου επίπεδο και αποκτάς ισχυρά εφόδια που θα σε καθιερώσουν με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, ως απόφοιτος πλέον των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μπορείς να επιλέξεις να εξειδικευτείς ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, συνεχίζοντας τις σπουδές σου σε δεύτερη ειδικότητα της επιλογής σου, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ανταγωνιστικά εξελισσόμενης αγοράς εργασίας.
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.