Για Επαγγελματίες

8f704c6e91e045c72378c71d940a59ce_LΣήμερα βιώνουμε μια ανταγωνιστικά εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά, η οποία απαιτεί διαρκή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των γνώσεων και των δεξιοτήτων που διαθέτουμε, προκειμένου να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Υιοθετούν πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα, αναβαθμίζουν συνεχώς το επίπεδο των σπουδών που παρέχουν και εξελίσσουν την υλικοτεχνική υποδομή και την τεχνολογία που υποστηρίζει την ακαδημαϊκή διαδικασία.

Αν είσαι επαγγελματίας που επιθυμεί να εξελίσσεται για να παραμένει ανταγωνιστικός, στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σού προσφέρουμε τη δυνατότητα εξειδίκευσης μέσα από σύγχρονες ειδικότητες. Ειδικότητες συναφείς με το επάγγελμά σου ή ειδικότητες που διευρύνουν το γνωστικό σου πεδίο και τις επαγγελματικές σου επιλογές.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.