Καλωσόρισμα Προέδρου

 

Αγαπητή φίλη/ Αγαπητέ φίλε,

Ζούμε σε μια εποχή, που η σωστή εκπαίδευση και η πιστοποιημένη εξειδίκευση αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι ραγδαίες εξελίξεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας απαιτούν σημαντικά εφόδια και γνώσεις για όσους θέλουν να διακριθούν, να φτάσουν στην κορυφή και να κερδίσουν την επαγγελματική καταξίωση.

e2bf3b11df0b872112757f1c2fee6e32_XLΤα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, από το 1993, καταθέτουν με συνέπεια και αξιοπιστία τις υπηρεσίες τους στο χώρο της Ποιοτικής Εκπαίδευσης, αποτελώντας σήμερα το κορυφαίο όνομα στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση. Η πείρα, η παράδοση και το κύρος αποτελούν το τρίπτυχο που συνοψίζει την ταυτότητα του ονόματος «ΞΥΝΗ», καθιστώντας την παρουσία του δυναμική, μείζονος σημασίας και πρότυπη στο χώρο της σύγχρονης εκπαίδευσης.

Μέσα σε ένα περιβάλλον των πλέον υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών, με άριστα καταρτισμένους κι έμπειρους καθηγητές, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, καθώς και ποιοτικά προγράμματα σπουδών, όχι μόνο κατακτάς την εξειδικευμένη γνώση του επιτυχημένου επαγγελματία, αλλά και αξιοποιείς με τον καλύτερο τρόπο τις προσωπικές σου ικανότητες και αναπτύσσεις μοναδικές δεξιότητες.

Γιατί, παράλληλα με την εκπαίδευσή σου, συμμετέχεις σε πλήθος δραστηριοτήτων -αθλητικών, πολιτιστικών, κοινωνικών, καλλιτεχνικών- με αποτέλεσμα να διαμορφώνεις, πολύπλευρα, μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Ως Πρόεδρος του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ, με πολυετή διδακτική εμπειρία και βαθιά αγάπη για το χώρο της Εκπαίδευσης, σε  προσκαλώ να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής «οικογένειας» στην Ελλάδα και να γνωρίσεις κοντά μας το σύγχρονο κόσμο της Ποιοτικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, καθιστώντας ταυτόχρονα τη φοίτησή σου μια συναρπαστική εμπειρία ζωής.

Σου εύχομαι ολόθερμα καλή αρχή, καλή επιτυχία και να έχεις πάντα στο νου σου πως… «θέλει αρετή και τόλμη η Εκπαίδευση»!

Σοφοκλής Ξυνής

Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

Φυσικός ΕΚΠΑ

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

Τέως Καθηγητής ΣΣΕ

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.