Για Φοιτητές ΤΕΙ-ΑΕΙ

3b3137a08b8bf22969ae75f6bfeed67f_LΤο τοπίο της αγοράς εργασίας συνεχώς αλλάζει με αποτέλεσμα τη δημιουργία δυνατοτήτων και ευκαιριών μέσω νέων συναρπαστικών ειδικοτήτων και ταυτόχρονα τον κορεσμό κάποιων άλλων. Η επιλογή διαφορετικής επαγγελματικής κατεύθυνσης ή η επιπλέον εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενό σου, μπορούν να σε κάνουν να παραμείνεις ανταγωνιστικός.

Ως απόφοιτος ΤΕΙ – ΑΕΙ, μπορείς να εξειδικευτείς ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με επιπλέον κατάρτιση είτε σε συναφή ειδικότητα με το αντικείμενο των σπουδών σου, είτε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σού προσφέρουν ισχυρό Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας και, ανάλογα με την ειδικότητα που θα επιλέξεις, οι σπουδές σου διαρκούν 1 με 2 χρόνια.

Επιπρόσθετα, ως απόφοιτος πλέον των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα αξιολογηθείς και θα προταθείς στις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, με στόχο την επαγγελματική σου αποκατάσταση. Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, χρόνια τώρα, έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις μεγαλύτερες εταιρείες και επιχειρήσεις προς όφελος των αποφοίτων τους, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το ποσοστό απορρόφησής τους από την αγορά εργασίας
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.