IEK ΞΥΝΗ

e2bf3b11df0b872112757f1c2fee6e32_XLΣε καλωσορίζουμε στο σύγχρονο κόσμο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Όπως ήδη γνωρίζεις, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ περικλείει σε κάθε κύτταρό του όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ, που – εδώ και πάνω από μισό αιώνα – αποτελεί το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζεις και σίγουρα θέλεις να μάθεις είναι το πώς και με ποιους τρόπους μπορεί το ΙΕΚ ΞΥΝΗ να συμβάλει στην επαγγελματική και κοινωνική σου επιτυχία. Οι σελίδες που ακολουθούν απαντούν σε κάθε επιτακτικό σου ερώτημα, σχετικά με το επάγγελμα που σου ταιριάζει, το πλήθος των παροχών που σου προσφέρει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που θα κερδίσεις από την κατάρτισή σου, για να βγεις απόλυτα εφοδιασμένος στην αγορά εργασίας.

Γιατί το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις και αποτελεί εγγύηση για μια σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία υψηλών προδιαγραφών, για χιλιάδες αποφοίτους Λυκείου, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, αλλά και για φοιτητές που δεν τους αρκεί το «θεωρητικό» τους πτυχίο.

Ταυτόχρονα, η συνεχής συνεργασία του με επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδρύματα σού δίνει τη δυνατότητα της πρακτικής εξάσκησης σε πραγματικούς εργασιακούς χώρους, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς άμεσα στις ανάγκες του αυριανού επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Εκτός, όμως, από την άρτια επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση σ’ ένα περιβάλλον υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών με άριστους εκπαιδευτές, η κατάρτιση στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει και ανθρώπινο χαρακτήρα. Εδώ οι κλίσεις, τα ειδικά ταλέντα και οι δεξιότητές σου μπορούν να βρουν μια πραγματικά δημιουργική διέξοδο. Γιατί το πλήρες σύνολο από πολιτιστικές, πνευματικές και αθλητικές δραστηριότητες και παροχές, που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σού δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις ολοκληρωμένα και πολύπλευρα την προσωπικότητά σου.

Καλή αρχή, λοιπόν.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι δίπλα σου, πανέτοιμο να σου προσφέρει μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία, να σε εφοδιάσει με τις προϋποθέσεις για ανοδική καριέρα και να σου εξασφαλίσει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Σοφοκλής Ξυνής

Πρόεδρος

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.