60 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ- 60 Χρόνια ηγούμαστε και πρωτοπορούμε στην Εκπαίδευση- Και συνεχίζουμε…

black1

Το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 έφτασε και ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, γιορτάζει τα 60 χρόνια ηγετικής παρουσίας του στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας.
Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, το 1957, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θέτει ψηλά τον πήχη στην εκπαίδευση και οι πάνω από 270.000 απόφοιτοί μας είναι η ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας μας. Σήμερα 60 χρόνια μετά, δε σταματάμε να κοιτάμε μπροστά και έχουμε κάθε λόγο να το γιορτάζουμε, οργανώνοντας, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, μία σειρά από εορταστικές δράσεις!
Την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων σηματοδοτεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του ανθρώπου που οραματίστηκε ένα καλύτερο μέλλον για την εκπαίδευση στη χώρα μας, του ίδιου του εμπνευστή και ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητή κου Σοφοκλή Ξυνή. Ο τίτλος του βιβλίου, το οποίο θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, είναι «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης» και αποτελεί τη συνέχεια στον αγώνα για την ανάδειξη της χώρα μας ως Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης και το άνοιγμα των συνόρων της Ελλάδας στην Εκπαίδευση. Πρόκειται για μία παγκόσμιας εμβέλειας προσπάθεια, στην οποία ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο ίδιος ο Σοφοκλής Ξυνής πρωτοστατούν από το 1995, θέτοντας το θέμα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έχοντας πετύχει σημαντικά βήματα προς την εκπλήρωση του οράματος.
Παράλληλα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανακοινώνει μία σειρά από δράσεις αφιερωμένες στα 60 χρόνια παρουσίας του στην Εκπαίδευση, μεταξύ των οποίων είναι:
Education Awards 2016– Σεπτέμβριος 2016
MC Employability Fair 2016– Σεπτέμβριος 2016
Ημερίδα με θέμα « Οι δημοσιογράφοι στην εποχή του Μνημονίου», της οποίας ηγείται ο κορυφαίος δημοσιογράφος και τομεάρχης του τομέα δημοσιογραφίας των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Κώστας Χαρδαβέλλας – Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016
Bank of Education– καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους
Xinis Education Festival– Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος 2017
Τελετή Αποφοίτησης Mediterranean College– Φεβρουάριος 2017

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ
60 χρόνια στην κορυφή
Και συνεχίζουμε…!

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.