Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

iek-xini-makedonias-1o-tournoua-podosfairou.JPG

Με πρωτοβουλία των σπουδαστών από τους Τομείς της Προπονητικής, των Β. Φυσικοθεραπείας και της Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνεται το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του «Μεγάλου Αλεξάνδρου»

στην περιοχή του Ποσειδωνίου, στη Θεσσαλονίκη.
 Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν:
 
1.Την Παρασκευή 27/11,
2.την Παρασκευή 04/12 και
3.την Παρασκευή 11/12
 Ο τελικός του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015. Την διοργάνωση και την διεξαγωγή των αγώνων έχει αναλάβει ο καθηγητής προπονητικής και ποδοσφαίρου κύριος Παναγιώτης Γεωργίου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Για ακόμα μια φορά, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, δίνει στους σπουδαστές του τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε βιωματικές δράσεις που προάγουν πολύ σημαντικές αξίες όπως αυτή του αθλητισμού.
 …γιατί ο Αθλητισμός είναι θέμα Παιδείας!
 Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | [email protected] | facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.