Το Radisson Blu Park φιλοξενεί το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά

Στο Radisson Blu Park Hotel στις παρυφές του Πεδίου Άρεως κοντά στο κέντρο της Αθήνας, ο επισκέπτης νιώθει τη μυρωδιά του δάσους όταν μπαίνει στο πλημμυρισμένο από φυσικό φως λόμπι: κομψοί κορμοί δέντρων λειτουργούν σαν στυλοβάτες ανάμεσα σε μοντέρνους, δερμάτινους καναπέδες στο φόντο των σκορπισμένων φύλλων της οροφής.

Ευφάνταστη η ιδέα της αστικής φύσης, καθρεφτίζει τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου που φιλοξενεί στους χώρους του το Πάρκο. Ο διευθυντής πωλήσεων κ. Ν. Μπαρούτης ξενάγησε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του τμήματος Υποδοχής και Φιλοξενίας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου δωμάτια , εστιατόρια, μπαρ, συνεδριακές αίθουσες, την κουζίνα , το ζαχαροπλαστείο αλλά και τους χώρους προετοιμασίας και προπαρασκευής των εδεσμάτων.
Μετά την ξενάγηση ακολούθησε συζήτηση σε θέματα ξενοδοχειακού management όπου οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών τους.
Η συγκεκριμένη επίσκεψη όπως διαλέξεις και σεμινάρια εμπεριέχονται στο εκπαιδευτικό πλάνο της ειδικότητας και διοργανώνονται με στόχο οι σπουδαστές να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και σταδιοδρομία.
 
 
 
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.