Το Ξενοδοχείο Colors αναθέτει στους Διακοσμητές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ το σχεδιασμό του executive δωματίου

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ξενοδοχείο Colors πραγματοποίησαν τα τμήματα Εφαρμοσμένων Τεχνών (Γραφιστική & Διακόσμηση) του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Το ξενοδοχείο Colors ξεκίνησε να λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2011, και βρίσκεται στην οδό Βαλαωρίτου, πολύ κοντά στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης. Οι σπουδαστές το επισκέφθηκαν για να ενημερωθούν σχετικά με το πρωτοποριακό στυλ διακόσμησης και για την αισθητική που επικρατεί στο ξενοδοχείο.
Μάλιστα ο κος Φώτης Δρακόπουλος, διευθυντής του ξενοδοχείου, ανέθεσε στους νεαρούς διακοσμητές να αναλάβουν να σχεδιάσουν εξ’ ολοκλήρου το executive room του ξενοδοχείου. Το project θα έχει την μορφή εσωτερικού διαγωνισμού, όπου ο κάθε σπουδαστής διακόσμησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα καταθέσει τη δική του πρόταση, και το σχέδιο του νικητή θα υλοποιηθεί από τη διεύθυνση του Ξενοδοχείου.
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.