Το μεγαλύτερο κέικ των Χριστουγέννων από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

10329762_1541995479383743_95580117111941353_o.jpg

Το πιο γλυκό μήνυμα ευχών επέλεξαν οι καθηγητές και σπουδαστές του τμήματος Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ να στείλουν σε όλους τους Δημότες του Πειραιά, που παραβρέθηκαν το Σάββατο 20/12 στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου.Μέσα σε μία χριστουγεννιάτικη, χαρούμενη ατμόσφαιρα, οι σπουδαστές μας , με την καθοδήγηση των έμπειρων chef –καθηγητών τους δημιούργησαν ένα τεράστιο, νοστιμότατο κέικ 1.000 τεμαχίων, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ από Εκπαιδευτικό Όμιλο και τους μαθητές του!!

Το ραδιόφωνο του ALPHA και η εκπομπή «Καλή Παρέα» με παρουσιαστές τον κ. Δ. Αλφιέρη και την κα Γ.Ηλιού ήταν εκεί και μετέδιδαν το γλυκό μήνυμα των Χριστουγέννων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, καλώντας μικρούς και μεγάλους φίλους να δοκιμάσουν!Ενθουσιασμένοι όλοι , έδωσαν ευχές για τις γιορτές και πολλά συγχαρητήρια για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που κατέγραψε ρεκόρ νοστιμιάς!!
Τα τμήματα Επισιτισμού και Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμμετέχουν τακτικά σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς Μαγειρικής όπου οι σπουδαστές αποσπούν πλήθος διακρίσεων και χρυσών μεταλλίων καθώς και σε συνέδρια, ημερίδες και workshops με στόχο τη διαμόρφωση της ολοκληρωμένης επαγγελματικής τους προσωπικότητας!
και ζωντανά από το ραδιόφωνο του ALPHA 98,9 στην εκπομπή «Καλή Παρέα» του Δ. Αλφιέρη και της Γ.Ηλιού…. μίλησαν οι σπουδαστές μας για το μεγαλύτερο κέικ των Χριστουγέννων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!!!

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.iek-xini.com/kentro-typoy/nea-anakoinwseis/tomeis-spoydwn/episitismos/item/2333-to-megalytero-cake-xristougennwn-iek-xini-peiraia#sigProGalleriaf887d45e4c

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.