Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά αρωγός στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Featured

iek-ixni-peiraia-doroekthesi-iera-mitropoli-peiraios.jpg

Αρωγός και στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ήταν το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, διαδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων και προσφέροντας χαρά και αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου τελέστηκαν τα εγκαίνια και ο Αγιασμός της Δωροέκθεσης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ Σεραφείμ, ο οποίος έδωσε ευχές για τις Άγιες Ημέρες που έρχονται και ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητή κ. Σοφοκλή Ξυνή, για την ευαισθητοποίηση και προσφορά του σε κάθε κάλεσμα της Μητρόπολης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, ο κ. Ξυνής αναφέρθηκε στο θεάρεστο Έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, διαβεβαιώνοντας πως η αρωγή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ σε ενέργειες προσφοράς και αλληλεγγύης, θα είναι συνεχής και ουσιαστική.
Στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης στήριξης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση, οι σπουδαστές Επισιτισμού των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ετοίμασαν νόστιμους λουκουμάδες για τους επισκέπτες των εγκαινίων, αλλά και σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού που θα διατίθενται προς πώληση, μαζί με ευφάνταστες διακοσμητικές δημιουργίες από τις σπουδάστριες Παιδαγωγικών Σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά.
Τα έσοδα από τη Δωροέκθεση, η οποία είναι ανοιχτή στους επισκέπτες στο κτήριο του Πειραιά που βρίσκεται στις οδούς Τσαμαδού & Φίλωνος, θα διατεθούν για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς που είναι σημαντικό, καθώς στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες και απόρους με τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρονται από τις ενορίες της Μητροπόλεως.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39, 210 4120 313, www.iek-xini.com

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.