«Τις θερμές μας ευχαριστίες στον Όμιλο ΞΥΝΗ. Συνεχίστε να επενδύετε στο μέλλον!» Featured

gketsos.jpg

Εκφράζω τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποστήριξη που παρείχε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή , στη τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2015 του Δήμου Στυλίδας που διεξήχθη στις 6/5/16 στο κτίριο του Ο.Σ.Κ. στη Στυλίδα, προσφέροντας σε νέους του Δήμου μας, 3 υποτροφίες μονοετούς φοίτησης και 25% επιδότηση διδάκτρων σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους.

 
Με την ευκαιρία της παρούσης επιστολής παρακαλώ όπως δεχτείτε, ως ανοιχτή πρόσκληση, την πρόταση για επίσκεψη και ξενάγησή σας, στην Ανατολική Φθιώτιδα.
Αφού σας ευχαριστήσω και πάλι, εύχομαι υγεία, δημιουργία, καλή δύναμη στο έργο σας, καλή πρόοδο στους σπουδαστές σας και να συνεχίσετε να επενδύετε στο μέλλον! Γιατί οι νέοι μας είναι το μέλλον μας!
 
 
 
Απόστολος Γκλέτσος
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.