Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Τουρισμού

Τη Σύνδεση της Αγοράς Εργασίας του Τουρισμού με την Εκπαίδευση υποστήριξε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την παρουσία του στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Μακεδονίας Θράκης.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ήταν επίσημος υποστηρικτής στο συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές της Τουριστικής Βιομηχανίας» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 28ης κλαδικής έκθεσης «Philoxenia», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην αίθουσα CORONA της HELEXPO.Ο υπεύθυνος του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών) κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές στο πάνελ του Συνεδρίου. Ο κ. Θεοδοσιάδης, ο οποίος από την θέση του αντιμετωπίζει καθημερινά το ζήτημα της διασύνδεσης ανάμεσα στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας, πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα την βελτίωση της απασχόλησης στον τουρισμό. Η παρουσίασή του βασίστηκε σε επιστημονικά στοιχεία από την δράση του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ, καθώς το ΙΕΚ ΞΥΝΗ διοχετεύει ετησίως εκατοντάδες απόφοιτους στην αγορά εργασίας, ιδίως δε στον τουριστικό τομέα.Το συνέδριο παρακολούθησαν οι σπουδαστές του τομέα Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Υπηρεσιών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μαζί με φοιτητές των ΑΕΙ/ΤΕΙ, και επαγγελματίες του χώρου.Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ως επίσημος υποστηρικτής του συνεδρίου είχε ειδικό ενημερωτικό stand στο χώρο της γραμματείας, όπου οι σύνεδροι μπορούσαν να ενημερωθούν για τις προσφορές διδάκτρων σε προγράμματα σπουδών του τουριστικού τομέα.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.iek-xini.com/kentro-typoy/nea-anakoinwseis/tomeis-spoydwn/tourismos/item/1796-τα-ιεκ-ξυνη-στο-1ο-ετήσιο-συνέδριο-τουρισμού#sigProGalleriaaaaf8d1743

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.