Συνεντεύξεις από Δέδα και Βοσνιάδη πήραν οι δημοσιογράφοι του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Δέδας.jpg

Με δυνατό pressing υποδέχτηκαν τον καλαθοσφαιριστή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Δέδα, οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του τομέα ΜΜΕ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, απευθύνοντάς του ερωτήσεις όχι μόνο για το άθλημα που υπηρετεί, το μπάσκετ, αλλά συνολικά για το χώρο του αθλητισμού στη χώρα μας και φυσικά για την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, τα… μυστικά και τις επιδιώξεις της.  

 
Και ποδοσφαιρικές ερωτήσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας δεν έμειναν μόνο στο μπάσκετ αλλά βρήκαν την ευκαιρία να επεκταθούν και στο ποδόσφαιρο, αφού είχαν προσκεκλημένο τους την Πέμπτη 2 Ιουνίου τον Θεσσαλονικιό προπονητή ποδοσφαίρου Αλέκο Βοσνιάδη, που οδήγησε την Κέρκυρα στη Super League (τρίτη άνοδος σε 4 χρόνια με διαφορετικές ομάδες). Ο κ. Βοσνιάδης ανέλυσε τακτικές προπονητικής, θέματα ψυχολογίας της ομάδας και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των σπουδαστών.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.