Στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου δίνει το «παρών» το ΙΕΚ ΞΥΝΗ

13η_Εκθεση_Βιβλίου_Θεσσαλονίκης.jpg

Σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης, τη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνεται από τις 12 έως τις 15 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, συμμετέχει για ακόμη μια φορά το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις Εκδόσεις «Διάπλους».

 Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του Τομέα Προσχολικής Αγωγής θα βρίσκονται στο Περίπτερο των εκδόσεων ΔΙΑΠΛΟΥΣ και θα πραγματοποιήσουν δημιουργικές δραστηριότητες,  όπως χειροτεχνίες και πρωτότυπα παιχνίδια για όλους τους μικρούς φίλους που παραδοσιακά επισκέπτονται τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της πόλης. Μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία  να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν από την Έκθεση, όπως αφηγηματικές, διαδραστικές και ευρηματικές παρουσιάσεις της τρέχουσας παραγωγής βιβλίων, με στόχο την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας των μικρών επισκεπτών.
Παράλληλα, στη διοργάνωση θα βρεθούν και οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του Τομέα Επισιτισμού, οι οποίοι θα παρασκευάσουν νόστιμα γλυκά και θα «γλυκάνουν» τους επισκέπτες της Έκθεσης, αποδεικνύοντας το ταλέντο τους.
Η συμμετοχή του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου θα συνοδευτεί και με διαγωνισμό παροχής υποτροφιών.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, για ακόμα μια φορά συμμετέχει σε δράσεις που έχουν στόχο να ενισχύσουν τις εμπειρικές γνώσεις των σπουδαστών του, υποστηρίζοντας παράλληλα και τους συνεργάτες του.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.