Στηρίζει τον Πολιτισμό το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

ΔΤ_affiche_Festimaj.jpg

Στην υπηρεσία του πολιτισμού επιλέγει να τεθεί για μια ακόμη φορά το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, αφού πολιτισμός και εκπαίδευση είναι δυο έννοιες στενά συνδεδεμένες. Για το λόγο αυτόν στηρίζει το νέο θεσμό «In art Cinema», στο πλαίσιο του FESTIMAJ που για πρώτη χρονιά διοργανώνεται στην Ελλάδα από το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης στο ΦΙΞ in art. 

 
Από την 1η Ιουνίου και μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2016 οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στον Κινηματογράφο και θα προβάλλονται ταινίες ποιοτικού εναλλακτικού σινεμά με ελεύθερη είσοδο. Ο πρώτος κύκλος είναι αφιερωμένος στον γαλλικό κινηματογράφο.  
Το FESTIMAJ είναι ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους από δημιουργούς από 4 έως 30 ετών, διοργανώνεται ταυτόχρονα σε 50 χώρες και έχει συμμετοχές από όλες τις ηπείρους. 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.