Σεμινάριο με ψάρια από τον Διεθνή Chef Νίκο Τζούμα του εστιατορίου Anassa!

iek-xini-makedonias-chef-nikos-tzoumas.jpg

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα επισιτισμού, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015, είχαν την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, τον Διεθνή Chef Νίκο Τζούμα από το βραβευμένο με Χρυσό σκούφο εστιατόριο Anassa!

Ο κ. Τζούμας, παρουσίασε στους σπουδαστές ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο γύρω από τον τεμαχισμό και την ανατομία των μεγάλων ψαριών, καθώς και τεχνικές για την Παρασκευή ταρτάρ και καρπάτσιου από μεγάλα ψάρια.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με υπευθυνότητα και αφοσίωση διοργανώνει συνεχώς εκδηλώσεις, με σκοπό την εκπαίδευση των σπουδαστών του από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες, προκειμένου να τους παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια, για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία τους.
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | [email protected] | facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.