Σεμινάριο με θέμα «Η ανάπλαση της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης»

«Η ανάπλαση της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης» ήταν ο τίτλος του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε από τον τομέα Δομικών Κατασκευών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2012.

Ο Πρόδρομος Νικηφορίδης, αρχιτέκτονας και μέλος της ομάδας που πραγματοποιεί την ανάπλαση της νέας παραλίας παρουσίασε όλο το σχεδιασμό και την διαδικασία υλοποίησης που ακολουθήθηκε.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκτός από σπουδαστές και απόφοιτους του τομέα Δομικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, και φοιτητές από σχολές Αρχιτεκτονικής και Πολιτικών Μηχανικών, καθώς και επαγγελματίες του χώρου.
Η 6η εβδομάδα του Xinis Edu Festival 2012 είναι αφιερωμένη στις σύγχρονες πόλεις, με τα έξυπνα σπίτια, την οικολογική δόμηση και τα εξελιγμένα δίκτυα μαζικής μεταφοράς, και περιλαμβάνει 10 ξεχωριστές εκδηλώσεις (σεμινάρια & διαλέξεις) με κεντρικό θεματικό άξονα τις δομικές κατασκευές.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, μπορούν να απευθυνθούν στο 2310552406.
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!
www.edufestival.gr
www.facebook.com/xiniseducationfestival 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.