Πράσινη Ανάπτυξη & Αγροτουρισμός

Μεγάλο ήταν το κοινό που προσέλκυσε η διάλεξη με θέμα «Πράσινη Ανάπτυξη & Αγρουτουρισμός», που διοργάνωσαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο πλαίσιο της εβδομάδας Τουρισμού του 2012 του Xinis Education Festival 2012.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος), με εισηγητή τον κ. Τάσο Λειβαδιώτη, Post Graduate in Τourism Management και Στέλεχος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Χαλκιδικής Α.Ε.
Ο κ. Λειβαδιώτης παρουσίασε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη του αγροτουρισμού που υπάρχουν αυτή την περίοδο στην Ελλάδα, καθώς και τις μεθόδους με τις οποίες μπορεί να οργανωθεί και να πετύχει μία μονάδα αγροτουρισμού.
Το κοινό της εκδήλωσης που αποτελούνταν από σπουδαστές ΙΕΚ, φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ και επαγγελματίες, του χώρου του τουρισμού, του επισιτισμού και των οικονομικών, παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τη διάλεξη, και απηύθυνε τις ερωτήσεις και απορίες του σχετικά με το θέμα στον κ. Λειβαδιώτη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xinis Education Festival 2012, μπορείτε να επισκεφθείτε το site ή τη σελίδα μας στο facebook
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.