Ποιος ο ρόλος των social media στην εξέλιξη των γλωσσών

Ρόλος social media και τεχνολογίας.cdr

Ο ρόλος των social media και της τεχνολογίας στην εξέλιξη των γλωσσών θα διερευνηθεί και θα αναλυθεί την επόμενη εβδομάδα στο σεμινάριο που αφορά αποκλειστικά τον τομέα των Ξένων Γλωσσών και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο  του «Xinis Education Festival 2016», του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ευρώπη, που διοργανώνει ο  Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, την εξέλιξη της οποίας καθορίζει η τεχνολογία και στην οποία δεν υπάρχουν σύνορα λόγω της συνεχούς διεύρυνσης και εξέλιξης των socialmedia, οι γλώσσες δεν θα μπορούσαν να μην βαδίσουν παράλληλα. Ακολουθούν τους ρυθμούς εξέλιξης των κοινωνιών, της τεχνολογίας και της διεύρυνσης της επικοινωνίας μέσω των social media και οι γλωσσικοί κώδικες αλλάζουν συνεχώς.

Ανάλυση για τη διαρκή αυτή εξέλιξη των γλωσσών και το ρόλο που διαδραματίζουν ταsocial media και η τεχνολογία σε αυτήν την εξέλιξη θα κάνει η εισηγήτρια του σεμιναρίου Δ. Μπούκαλη, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας την Παρασκευή 24 Ιουνίου, 3 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, κτίριο Βιέννη, Εγνατία 2-4.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.