Πλήρης επιστημονική προσέγγιση για τη φροντίδα του διαβητικού ποδιού στην Ημερίδα Ποδολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ποδολογία2_6.jpg

Ανάλυση για όλες τις τεχνικές εξειδίκευσης και πλήρης επιστημονική προσέγγιση της Ποδολογίας για τη φροντίδα του διαβητικού ποδιού ήταν το αποτέλεσμα της ημερίδας Ποδολογίας που διοργάνωσε ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής».
Στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης, αναλύθηκαν όλα τα θέματα περιποίησης του διαβητικού ποδιού, οι επιπλοκές που παρουσιάζονται λόγω της ασθένειας του διαβήτη και πώς μπορούν να προληφθούν με την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα από ιατρούς και τεχνικούς αισθητικής ποδολογίας.
Ομιλητές της ημερίδας ήταν οι:
Με γνώμονα το συμφέρον των σπουδαστών του όλων των ειδικοτήτων, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνει συχνά ημερίδες που ενισχύουν τον επαγγελματισμό των μελλοντικών αποφοίτων του.   Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας έρχονται σε επαφή με επιστήμονες και επαγγελματίες, ώστε να αποφοιτήσουν με τις περισσότερες δυνατές δεξιότητες και γνώσεις.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.