Ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας σας καλωσορίζει στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013!

Ο Τομέα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ εγκαινιάζει το νέο ακαδημαϊκό έτος στις 10 Οκτωβρίου, και ώρα 18:00, στο Lecture Hall του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας (Πατησίων 31), με το OPEN DAY του Τομέα ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ!

Κατά τη διάρκεια του OPEN DAY, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις σπουδές Ναυτιλιακών, καθώς επίσης, πιο συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα του προσεχούς έτους, στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας.«Οι σπουδές στον τομέα Ναυτιλιακών -που αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της χώρας μας- απαιτούν όσο ποτέ άλλοτε, υψηλό επίπεδο κατάρτισης και σφαιρικό επίπεδο γνώσεων. Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, η γνώση και η εκπαιδευτική διαδικασία δεν περιορίζονται σε στείρα παράθεση πληροφοριών, αλλά πλαισιώνονται από μια πλούσια επιμορφωτική διαδικασία, αποτελούμενη από σεμινάρια, διαλέξεις, συνέδρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις», αναφέρει ο τομεάρχης Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, κ. Σωτήρης Κουτσουραδής.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.