Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ σας προσκαλεί σε Open Days

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας διοργανώνει μέσα στο Σεπτέμβριο μία σειρά από open days, ημέρες αφιερωμένες σε τομείς σπουδών, κατά τις οποίες το κοινό και οι ενδιαφερόμενοι για σπουδές, μπορούν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Ε.Ο.ΞΥΝΗ, να έρθουν σε επαφή με διακεκριμένους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς, να ενημερωθούν για το επάγγελμα τους ενδιαφέρει και να συμμετάσχουν σε πολύ ενδιαφέροντα Workshops.

Το πρόγραμμα των Open Days διαμορφώνεται ως εξής:
Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα: 17:30Open Day Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών με επίσημο καλεσμένο τον κ. Αλέξανδρο Χατζηγεωργίου, Αν. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στον τομέα του Λογισμικού. Έχει δημοσιεύσει 45 άρθρα σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά, έχει λάβει περισσότερες από 600 αναφορές (h-index:13) και το 2011 κατετάγη στην 15ης θέση καλύτερων ερευνητών Παγκοσμίως από το περιοδικό Journal of Systems and Software.Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ώρα: 12:00Open Day Ομορφιάς με επίδειξη Fashion Hairstyle & Make Up από τις Άννα Τσαμπούλα(Μακιγιέζ) και Στέλλα Γκουτσιομήτρου (Ηairstylist) , και εισήγηση «Αισθητικός Ποδολογίας: Οι προοπτικές και οι εξελίξεις του επαγγέλματος» από την κα Μαίρη Τσαουσίδου, Ειδικό Ποδολόγο Ορθονυχίας.Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00Open Day Επισιτισμού & Διαιτολογίας με επίδειξη μαγειρικής, διαγωνισμό γευσιγνωσίας και συμβουλές υγιεινής διατροφής από τον Ευτύχη Μπλέτσα (Chef, Τηλεοπτικό Παρουσιαστή, Συγγραφέα) και την Αναστασία Κόκκαλη (Διαιτολόγο-Διατροφολόγο).Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα: 12:00Open Day Επικοινωνίας & ΜΜΕ, με media workshop στα studios του ΙΕΚ ΞΥΝΗ από τον Αθλητικό Συντάκτη Κωνσταντίνο Χήτα και τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη. Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν σε live εκπομπή του iek xini web radio, σε παραγωγή ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού demo και θα εξερευνήσουν μαζί με τους ειδικούς τις δυνατότητες των επαγγελματικών κονσόλων ήχου.Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα: 18:00Open Day Υγείας με θέμα: «Επείγουσες καταστάσεις στο χώρο της υγείας» από τις Αναστασία Παπαδάκη (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-Ειδικής Αγωγής) και Αρετή Τσαλογλίδου (Καθηγήτρια Εφαρμογών Νοσηλευτικής ΑΤΕΙ Θες/νίκης).Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 12:00Open Day Παιδαγωγικών με επίδειξη κατασκευής κούκλας από την κα Έλσα Ελευθεριάδου, Νηπιαγωγό και Workshop στο ίδιο θέμα.Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα: 17:30Open Day Art & Design με Workshop «Re-design Project: Your room makeover» από τον κ. Μάκη Βακαλόπουλο (Διακοσμητής, επί 15 χρόνια Πρόεδρος ΕΔΙΒΕ), τον κ. Αντώνη Σεμερτσίδη (Αρχιτέκτων, MSc Landscape Architecture) και τον κ. Αλέξανδρο Ριζόπουλο (Αρχιτέκτων, Εξειδίκευση στη Σκηνογραφία).Τα Open Days θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ε.Ο.ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στην οδό Βαλαωρίτου 9, στον 2ο όροφο.
Η πρόσκληση για τα Open Days απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τα αντίστοιχα επαγγέλματα και για την προοπτική σπουδών σε αυτά.Η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει.Για δηλώσεις συμμετοχής στα Open Days μπορείτε να επικοινωνήσετε στα: Τηλ: 2310552406, E-mail: [email protected] 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.