Οι Τομείς Τουρισμού και Ναυτιλίας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Τουριστικοί Λιμένες»

photo_tourismou.jpg

Στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Τουριστικοί Λιμένες –Μαρίνες –Προοπτικές Ανάπτυξης» που πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα έδωσαν το «παρών» οι σπουδαστές και σπουδάστριες των Τομέων Τουρισμού και Ναυτιλίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, εγκαινιάζοντας με ένα δυναμικό ξεκίνημα τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2015.

Οι νέοι σπουδαστές των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμμετείχαν στο συνέδριο και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του (12, 13 και 14 Οκτωβρίου), και παρακολούθησαν μαζί με τους καθηγητές τους κκ. Τσαρακλημάνη και Προκοπίου, ενδιαφέρουσες διαλέξεις και εισηγήσεις από καθηγητές Πανεπιστήμιου, καθώς και από στελέχη των υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας και από κορυφαίους επαγγελματίες των αντίστοιχων κλάδων. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και των Υπουργείων Τουρισμού, Ναυτιλίας και Οικονομικών.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.