Οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στο Elite Neon Cup για 2η συνεχή χρονιά

S2510046.JPG

Tην Recovery Area της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης ELITE NEON CUP ανέλαβαν εθελοντικά, για 2η συνεχή χρονιά, οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της κατάρτισης και του επαγγελματισμού τους, αποτέλεσμα της ποιοτικής εκπαίδευσης που παρέχουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ εδώ και δεκαετίες.

 
Στις εγκαταστάσεις του τουρνουά στην Παιανία είχε διαμορφωθεί ειδικός χώρος αποκατάστασης για τους αθλητές της διοργάνωσης, όπου οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές της ειδικότητας «Β. Φυσικοθεραπευτή» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κας Βιβής Τσιπουρά, παρείχαν υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης των αθλητών που συμμετείχαν.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, οι σπουδαστές του κορυφαίου Τομέα Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τα ιατρικά επιτελεία των επαγγελματικών ομάδων, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμη εμπειρία –σε επίπεδο πρακτικής κατάρτισης- αναφορικά με θέματα αθλητικών κακώσεων και αποκατάστασης.
Το Elite Neon Cup αποτελεί κορυφαία ποδοσφαιρική αθλητική διοργάνωση, διεθνών προδιαγραφών, καθώς εκτός των ελληνικών σωματείων όπως Ατρόμητος, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, συμμετέχουν και αθλητικά τμήματα κορυφαίων ομάδων του εξωτερικού, όπως Manchester City, Παρτιζάν, κ.ά.
Την εν λόγω διοργάνωση υποστήριξαν εθελοντικά και οι σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας.
INFO
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου – τηλ 210 9640117, www.iek-xini.com

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.