Οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας ταξίδεψαν Θεσσαλονίκη για τη διεθνή έκθεση Philoxenia

iek-xini-athinas-fisikotherapeia-philoxenia.jpg

Στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής οι σπουδαστές της ειδικότητας «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή» του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας.

Κατά την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στην έκθεση, που εδώ και 30 χρόνια παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ παρακολούθησαν τη διάλεξη του Τομεάρχη Υγείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας κ. Νάσσου Κουτσουραδή, με θέμα «SPORTS & MEDICAL TOURISM», στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Βεργίνα.
Η παρουσίαση συμπεριελάμβανε live workshop, προκειμένου οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας να προτείνουν τρόπους για την ανάδειξη του Αθλητικού Τουρισμού. 
Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους εκδρομής, οι σπουδαστές παρακολούθησαν και τη διάλεξη του κ. Σωτήρη Κουτσουραδή, με θέμα «SHIPPING TOURISM», ενώ δεν παρέλειψαν να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης Philoxenia, να δώσουν τα βιογραφικά τους σε γνωστά spa και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και να ενημερωθούν για τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει ο Ιαματικός Τουρισμός.
Ο Τομέας Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι κορυφαίος ως προς την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και πλήθους ευκαιριών πρακτικής άσκησης με αμοιβή στους μεγαλύτερους φορείς του κλάδου της Υγείας στη χώρα μας, με στόχο φυσικά την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των χιλιάδων αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.iek-xini.com

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.