Οι σπουδαστές Τουρισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στην Ημερίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου Featured

makariotatos.jpg

Δύο χρόνια μετά τη βράβευση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ,

στο πλαίσιο της Ημερίδας που διοργάνωσε ο όμιλος με θέμα «Εκκλησία & Παιδεία, Υπέρμαχοι του Εθελοντισμού», οι σπουδαστές Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά είχαν την τιμή να συναντηθούν ξανά με τον Μακαριώτατο σε Ημερίδα που διοργάνωσε –αυτή τη φορά- η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος υψηλής ποιότητας που παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στους σπουδαστές του, οι σπουδαστές Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά συμμετείχαν στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με θέμα: «Ανάδειξη της Εκκλησιαστικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς-Πλατφόρμα Διαχείρισης Θρησκευτικών Προορισμών*».
Την Ημερίδα χαιρέτισε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος καλωσόρισε τους σπουδαστές και σπουδάστριες των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ και εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν -ως αυριανοί επαγγελματίες στο χώρο του Τουρισμού- να ενημερώνονται για θέματα που αφορούν στο αντικείμενο σπουδών τους.
*Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, επιδιώκοντας να αξιοποιήσει τις σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με στόχο τόσο την αύξηση της παραγωγικότητας και της διαφάνειας, όσο και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τους συνεργαζόμενους φορείς, υλοποιεί με επιτυχία τρία σημαντικά έργα Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Ένα από αυτά είναι και η Πλατφόρμα Διαχείρισης Θρησκευτικών Προορισμών που αποτέλεσε και το κεντρικό θέμα της Ημερίδας, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39 -Τηλ: 210 4120313, 210 4120714www.iek-xini.com / www.facebook.com/iekxinipeiraia

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.