Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Αυτοκινήτων Οχημάτων» στην εταιρεία Ε. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ ΑΒΕΕ

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ διοργάνωσε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Αυτοκινήτων Οχημάτων» στην εταιρεία Ε. Γιαννίτσας ΑΒΕΕ.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Μοσχάτο. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά εκπαιδεύτηκαν στις διαδικασίες του τρόπου λειτουργίας ενός σύγχρονου συγκροτήματος service επιβατικών αυτοκινήτων, αλλά και αναφορικά με τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, και τις σύγχρονες απαιτήσεις ενός τέτοιου συνεργείου.Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη μεθοδολογία της διάγνωσης βλαβών, στα διαγνωστικά εργαλεία και μηχανήματα, καθώς και στους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας ανθρώπου και υπολογιστή αυτοκινήτου.Επιπρόσθετα, οι σπουδαστές του Τομέα Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά ενημερώθηκαν σχετικά με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο ουσιαστικά διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στον πελάτη.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.