Οι σπουδαστές Προπονητικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην προπόνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Pic3.jpg

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, οι σπουδαστές Προπονητικής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση της ομάδας, στη φάση προετοιμασίας λίγο πριν τα play offs.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο οποίος τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και τους παρουσίασε την ιστορία, αλλά και το σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την ξενάγηση ακολούθησε η παρακολούθηση της προπόνησης της πρώτης ομάδας.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση των μελλοντικών προπονητών με τους παίκτες της ομάδας, μεταξύ των οποίων ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο Μακ κα.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για το άμεσο μέλλον, αλλά αυτή τη φορά στο «γήπεδο» του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ!
 
Πληροφορίες:
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, T. 2310-552406,
www.iek-xini.com | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.