Οι Σπουδαστές Πληροφορικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ διδάσκουν Πληροφορική σε ενήλικες

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν σεμινάρια εξοικείωσης ενηλίκων με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το internet.

Οι σπουδαστές Πληροφορικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα αναλάβουν να εκπαιδεύσουν ενήλικες οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την τεχνολογία των υπολογιστών. Από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο, μέσα από δίωρα εβδομαδιαία μαθήματα, θα διδάξουν σε ενήλικες βασικές έννοιες της πληροφορικής, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Η δημιουργικότητα, αλλά και το υψηλό επίπεδο σπουδών των καταρτιζομένων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, επαληθεύεται μέσα από την ανάθεση ενός ακόμη πραγματικού project που καλούνται να υλοποιήσουν.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και οι Περιφερειακές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέσω του προγράμματος της εκπαίδευσης ενηλίκων προσδοκούν στην καλλιέργεια απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων στο σύγχρονο άνθρωπο, που εντάσσεται στο ευρύτερο πεδίο της δια βίου εκπαίδευσης και μάθησης.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων, είναι το εξής:
Για κρατήσεις θέσεων/προεγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις περιφερειακές βιβλιοθήκες που τους ενδιαφέρουν.
 
 
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.