Μάθετε να παρασκευάζετε καλλυντικά με φυσικά υλικά στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Σεμινάριο_ΚΕΑΣ_Παρασκευή_βιολογικων_προϊόντων_n.jpg

Σεμινάριο για την παρασκευή βιολογικών καλλυντικών από φυσικά υλικά θα υλοποιήσει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, δίνοντας προτεραιότητα σε έναν τομέα που αναπτύσσεται συνεχώς και μάλιστα κατακτά όχι μόνο την ελληνική αγορά αλλά και τις διεθνείς αγορές.

Τα ελληνικά καλλυντικά από ντόπια βότανα διακρίνονται για την ποιότητά τους και γι’ αυτό τυγχάνουν μεγάλης ανταπόκρισης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μεγάλες εταιρίες δραστηριοποιούνται πλέον στον κλάδο των φυτικών καλλυντικών, τα οποία παρασκευάζονται από ελληνικά φυτά και βότανα, γνωστά για τις αντισηπτικές, θεραπευτικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους.
 
Αν λοιπόν επιθυμείτε να μάθετε να παρασκευάζετε τα δικά σας βιολογικά καλλυντικά και κατ’ επέκταση να δραστηριοποιηθείτε στο συγκεκριμένο χώρο, δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!
Πληροφορίες
ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, 54626 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 552406, e-mail: [email protected] Facebook: www.facebook.com/keasxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.