Κλινική άσκηση στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑμεΑ «Ο Σωτήρ»

askisi-apokatastasis-amea-iek-xini-makedonias.jpg

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Β. Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο των μαθημάτων τους «Φυσικοθεραπεία σε άτομα με πολλαπλές αναπηρίες»,

πραγματοποιούν την κλινική τους άσκηση στον Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης & Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Ο Σωτήρ». Η κλινική άσκηση ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου 2015 και έχει συνολική διάρκεια ενός μήνα.
Ο Σωτήρ είναι ένας μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας που δημιουργήθηκε από ορισμένους εξειδικευμένους επιστήμονες και το Σωματείο γονέων παιδιών με αναπηρία «Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ο ΣΩΤΗΡ». Σκοπός του Κέντρου σύμφωνα με το καταστατικό είναι η ειδική και κοινωνική αγωγή, επαγγελματική κατάρτιση, κοινωνική ενσωμάτωση, προστατευμένη διαβίωση των ατόμων με αναπηρίες.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με υπευθυνότητα και αφοσίωση στη δέσμευση του για ποιοτική εκπαίδευση, σε συνδυασμό με το ιδιαιτέρως ευαίσθητο κοινωνικό του προφίλ, διοργανώνει συνεχώς δράσεις, οι οποίες στόχο έχουν αφενός την κατάρτιση και αφετέρου την ευαισθητοποίηση των σπουδαστών του.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.