Η TECHLAB & PARTNERS έκλεισε «ραντεβού» με τη Ζηνοβία Σπίνου!

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο των κατασκευών, TECHLAB & PARTNERS, επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις της νικήτριας της κατηγορίας CONSTRUCTIONS, Ζηνοβίας Σπίνου, σπουδάστριας στον Τομέα Δομικών Κατασκευών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, κλείνοντας μαζί της «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον όμιλο ΞΥΝΗ για την εν λόγω διοργάνωση και να ευχηθώ ακόμα περισσότερες επιτυχίες», ανέφερε ο κ. Αλέξανδρος Καραμπής, Construction Manager στην TECHLAB & PARTNERS Consulting Engineers, ο οποίος έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με τη νικήτρια της κατηγορίας CONSTRUCTIONS στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Ζηνοβία Σπίνου.
«Η εκπαίδευση και η καινοτομία αποτελούν καταλύτη για την ευημερία στο μέλλον. Είναι προς όφελος των επιχειρήσεων να ενισχύσουν την εκπαίδευση, και είναι σημαντικό το γεγονός ότι 45 επιχειρήσεις ήρθαν σήμερα εδώ!», επεσήμανε ο δρ. Νικόλαος Μαρκάτος, ομότιμος καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τέως πρύτανης, απονέμοντας το βραβείο στο νικητή.
Με το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, παρέχοντάς τους υποτροφία σπουδών σε οποιοδήποτε τομέα του ομίλου ΞΥΝΗ επιθυμούν, και μια συνέντευξη εργασίας με κορυφαίες εταιρείες.
 
 
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.