Η Αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συγχαίρει τους σπουδαστές Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ! Featured

athens-food-festival-photo-1.jpg

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας της χρονιάς, το ATHENS FOOD FESTIVAL 2015, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, με συνδιοργανωτή το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, και την Αν. Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά να συγχαίρει τους σπουδαστές Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τις επιδόσεις τους!

Οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του πολυβραβευμένου Chef School του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ επιστράτευσαν όλο το ταλέντο και τις γνώσεις τους, μαγεύοντας τον ουρανίσκο των χιλιάδων επισκεπτών του φεστιβάλ με τις υψηλές μαγειρικές τους ικανότητες!
Οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ από τις ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» και «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης» ετοίμασαν πεντανόστιμα εδέσματα με παραδοσιακά προϊόντα των παραγωγών-εκθετών, αποκαλύπτοντας το γευστικό πλούτο των ελληνικών τοπικών προϊόντων.
Για άλλη μια φορά, οι νέοι chef του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ -που μετρά πλήθος διακρίσεων και μεταλλίων στον Τομέα Επισιτισμού/Τουρισμού!- απέσπασαν τα πλέον θετικά σχόλια από όλους όσοι δοκίμασαν τις ευφάνταστες μαγειρικές δημιουργίες τους, λαμβάνοντας μάλιστα θερμά συγχαρητήρια από την ίδια την Αν. Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά!
Στο ATHENS FOOD FESTIVAL έδωσαν το «παρών» μεταξύ των άλλων: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ι. Μώραλης , ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενούς Τομέα Νοτίου Αιγαίου κ. Φ. Ζανετίδης, ο επικεφαλής Περιφερειακής Πολιτικής ΕΟΣΣ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού) κ. Γ. Στάθης, ο επιστημονικός Συνεργάτης του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ κ. Ν. Κατσαρός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ι. Ταχμαντζίδης.
Παράλληλα, οι σπουδαστές από τους Τομείς Τουρισμού, Παιδαγωγικών, Διοίκησης & Οικονομίας, αλλά και Πληροφορικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά συμμετείχαν εθελοντικά στο φεστιβάλ, ενισχύοντας την άρτια διεξαγωγή του και συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
INFOI.IEK ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 4120313 , www.iek-xini.com  , www.facebook.com/iekxini

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.