Ημέρα Καριέρας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή Μακεδονίας

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση στην αγορά εργασίας είχαν οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Ημέρα Καριέρας την οποία διοργάνωσε το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών (ΓΕΑΣ) του Ε.Ο. ΞΥΝΗ, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, στις 11:00, στο roof garden του ξενοδοχείου Egnatia Palace 9 (Εγνατίας 61).

Οι σπουδαστές και απόφοιτοι ήρθαν σε επαφή με τους διευθυντές και υπεύθυνους προσωπικού μεγάλων επιχειρήσεων από τους τομείς Οικονομίας & Διοίκησης, Πληροφορικής & Νέων τεχνολογιών, καθώς και από τον χώρο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ, έδωσαν συνεντεύξεις και διεκδίκησαν με αξιώσεις θέσεις εργασίας.
Ανάμεσα στις εταιρίες που συμμετείχαν ήταν οι: OTS, IQOM, ΜΕΒΓΑΛ, BRINKS ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, PC HOSPITAL, XTV, DISCOVERY IMPORT, ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ, LUXURY MAM ARLIES, PEOPLE AT WORK, ΠΕΤΡΙΔΟΥ DATA SPOT, REMAX, MEDICAL, BCM GREECE, ΣΠΟΡΤ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ , ΣΠΟΡ 103 FM, 18-24, ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ, RADIO 1, ΒΟΡΕΙΟ ΒΗΜΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, BUSINESS WOMAN, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ABOUT, καθώς και άλλες, οι οποίες εμπιστεύονται τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης.
Είναι η τρίτη συνεχόμενη Ημέρα Καριέρας που διοργάνωσε το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ μέσα στο 2012, αφού έχουν προηγηθεί η Ημέρα Καριέρας για τον τομέα της Ομορφιάς, και η Ημέρα Καριέρας για τον τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού.
Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων αξιολόγησαν τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, εντυπωσιάστηκαν από το υψηλό επίπεδο της κατάρτισής τους, και αναζήτησαν ανάμεσά τους τα νέα άξια και ικανά στελέχη που θα επανδρώσουν νέες θέσεις στην αγορά εργασίας. Οι υποψήφιοι επαγγελματίες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ευκαιρία που τους δόθηκε να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας, γνωρίζοντας ανθρώπους από μεγάλο αριθμό εταιριών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μαθαίνοντας πώς να είναι ανταγωνιστικοί σε εργασιακό επίπεδο.
Μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ είναι ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα που μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έχει διοργανώσει τρεις φορές Ημέρες Καριέρας, φέρνοντας τους χιλιάδες σπουδαστές και απόφοιτούς του σε επαφή με την αγορά εργασίας.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.