Ημέρα Καριέρας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών του Ομίλου ΞΥΝΗ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Ημέρα Καριέρας την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, στις 11:00 στο roof garden του ξενοδοχείου Egnatia Palace 9 (Εγνατίας 61).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εταιρίες από τους χώρους της οικονομίας & διοίκησης, της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών καθώς και από τον χώρο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ, οι οποίες εμπιστεύονται τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για το υψηλότατο επίπεδο κατάρτισης που προσφέρει στου σπουδαστές του.
Είναι η τρίτη συνεχόμενη Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ μέσα στο 2012, αφού έχουν προηγηθεί η Ημέρα Καριέρας για τον τομέα της Ομορφιάς, και η Ημέρα Καριέρας για τον τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού.
Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι όλων των φορέων του Ομίλου ΞΥΝΗ (ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Mediterranean College, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, Carierra Business & Computing School) θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση στην αγορά εργασίας, καταθέτοντας το βιογραφικό τους και δίνοντας συνεντεύξεις στους διευθυντές και υπεύθυνους προσωπικού των επιχειρήσεων.
Μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ είναι ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα που μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έχει διοργανώσει τρεις φορές Ημέρες Καριέρας, φέρνοντας τους χιλιάδες σπουδαστές και απόφοιτούς του σε επαφή με την αγορά εργασίας.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.