Εργαστήρι Αισθητικής οργανώνει ο Τομέας Ομορφιάς και Μόδας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

BRIDAL_MAKE_-UP_BODY_TREATMENTSlow.jpg

Για νυφικό μακιγιάζ, φωτοσκιάσεις, ακόμη και για την ψυχολογία της νύφης θα εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο «Bridal Make-Up and Body Treatments», που διοργανώνει ο Τομέας Ομορφιάς και Μόδας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στις 9 και 11 Ιουνίου, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να εφαρμόσουν τεχνικές δεξιότητες.

 
Στο Εργαστήριο εισηγήτρια θα είναι η κ. Γεωργία Ράπτη, απόφοιτος Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙΘ, ενώ η θεματολογία συνίσταται στους εξής άξονες:
Το εργαστήρι, που θα διαρκέσει 8 ώρες, Πέμπτη 9 Ιουνίου 4.45 μ.μ. – 8.15 μ.μ. και Σάββατο 11 Ιουνίου 9 π.μ. – 12.15 μ.μ., βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης ενηλίκων και περιλαμβάνει βιωματικές μεθόδους, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν τις πρακτικές σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.