Εξειδικευμένο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής: Στόλισμα Τούρτας με Ζαχαρόπαστα από τον Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

iek-xini-makedonias-zaharoplastiki.jpg

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για τη χρήση της ζαχαρόπαστας στο στόλισμα των τουρτών, διοργάνωσε ο πολυβραβευμένος Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές Α’ εξαμήνου της ειδικότητας Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, φιλοξένησαν την κυρία Μαρία Μανωλάκη, Τεχνολόγο Τροφίμων. Η κυρία Μανωλάκη, παρουσίασε στους σπουδαστές την τεχνική επεξεργσίας της ζαχαρόπαστας, προκειμένου να φτάσει στην επιθυμητή μορφή της και δημιούργησε ενώπιον τους, μια τούρτα-φόρεμα.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με υπευθυνότητα και αφοσίωση στο έργο που έχει αναλάβει πραγματοποιεί διαδραστικά σεμινάρια με στόχο οι σπουδαστές να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν στην ειδικότητά τους.
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.com | [email protected] | facebook.com/iekxinithessaloniki

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.