Δωρεάν σεμινάρια επιχειρηματικότητας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Μακεδονίας

omilos-xini-makedonias-Business_Mentality.jpg

 

Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Αγροτικής Ανάπτυξης, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2016», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Η εβδομάδα των σεμιναρίων ξεκινάει την Δευτέρα 21 Μαρτίου, με δυο πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την Επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της Γεωργίας, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο σεμινάριο με θέμα: «Ωφέλιμα έντομα: Χρήσεις στην γεωργία, λειτουργία εντομοτροφείου» θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 με εισηγητή τον Δρ. Σκεντερίδη Παύλο, στέλεχος της καινοτόμου εταιρίας παραγωγής ωφέλιμων εντόμων BioInsecta. Ενώ, το δεύτερο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια, θα έχει θέμα: «Καλλιέργεια επιχειρηματικής νοοτροπίας μέσα από την εκπαίδευση – κατάρτιση», το οποίο θα λάβει χώρα στις 19.00, από τον επιτυχημένο οικονομολόγο Δρ. Γεώργιο Γκιούρα.
 
Την Τρίτη 22 Μαρτίου, ο εκπρόσωπος του Πιστοποιητικού Οργανισμού ΔΗΩ κ. Μάκης Τερζόπουλος, θα αναλάβει την παρουσίαση του σεμιναρίου με θέμα: «Βιολογική γεωργία, νομοθεσία, προϋποθέσεις και πιστοποίηση». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.
 
Δυο ακόμα πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια θα παραχωρηθούν στους συμμετέχοντες του φεστιβάλ την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9. Το σεμινάριο με θέμα: «Λιπάσματα: Νομοθετικό πλαίσιο, διακίνηση, εμπορία και χρήση» θα πραγματοποιηθεί στις 16.00. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής καινοτόμων φυλλώματος λιπασμάτων Active Agro κ. Παύλος Τσόγκας. Ενώ αργότερα, στις 19.30 η κα Μάρθα Καραμιχαηλίδου θα παρουσιάσει το σεμινάριο με θέμα «Το μέλλον του διαδικτυακού μάρκετινγκ: Affiliate Marketing».
 
Η εβδομάδα των σεμιναρίων Διοίκησης και Αγροτικής Ανάπτυξης ολοκληρώνεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου, με πληθώρα σεμιναρίων. Αναλυτικά:
 
 
 
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάριατου Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια του XinisEducationFestival 2016 επισκεφθείτε τη σελίδα μας ΕΔΩ
 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.