Διάλεξη από τον ΠΣΑΠ στους σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας

iek-xini-athinas-psap

Μια σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία για τους σπουδαστές Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήναςαποτέλεσε η διάλεξη του στελέχους του ΠΣΑΠ κ. Σταμάτη Συρίγου.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος καθηγητής του μαθήματος της Αθλητικής Δημοσιογραφίας, δημοσιογράφος –  αναλυτής διεθνούς ποδοσφαίρου και υποθέσεων, κ. Μάνος Σταραμόπουλος, στο πλαίσιο μιας σειράς επαφών που έχουν προγραμματιστεί με σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του Αθλητισμού, προσκάλεσε τον Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ και εκπρόσωπο της Ελλάδος στο Παγκόσμιο Συνδικάτο Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (Fifpro), κ. Σταμάτη Συρίγο, ο οποίος παρουσίασε τη δομή, τη λειτουργία και τους στόχους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) με μια αμεσότητα και σαφήνεια, που ενθουσίασε τους εκκολαπτόμενους δημοσιογράφους.

Πολλές και εύστοχες οι ερωτήσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, οι οποίες αφορούσαν στην αρωγή του ΠΣΑΠ στα μέλη του, στις δυνατότητες για τη γενικότερη επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών, στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους στις σχέσεις με τους εργοδότες τους, καθώς και σε γενικότερα θέματα για το Ελληνικό και το Διεθνές Ποδόσφαιρο, αλλά και την Fifpro.

Εξάλλου, τη συνάντηση του κ. Συρίγου με τους σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καθηγητές και στελέχη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ενώ στη διάλεξη συμμετείχε και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), κ. Γιάννης Σταθόπουλος, στο πλαίσιο της πρόσφατης στρατηγικής συνεργασίας του ΣΕΟ με το MEDITERRANEANCOLLEGE.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.