Αποκλειστική συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία ROTAX για τον Τομέα Μηχανολογίας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας

rotax

Αποκλειστική συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία για kartROTAX*, εξασφάλισε ο Τομέας Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη ως προς την παροχή ποιοτικής θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης για τους σπουδαστές του, που οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία.

Στο πλαίσιο της εν λόγω στρατηγικής συνεργασίας, η ROTAX Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της RΟΤΑΧ για Karts στην Ελλάδα, παραχώρησε ένα από τα τελευταία μοντέλα καρτ για την πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανοτρονικής» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας.

Οι σπουδαστές Μηχανολογίας μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εργασία πάνω στη λειτουργία του κινητήρα καρτ της ROTAX,στην 25η Έκθεση Σπουδαστών που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην Αθήνα, Πατησίων 31.

Εξάλλου, εκτός από το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να εκπαιδευτούν πάνω σε έναν τόσο εξελιγμένο κινητήρα, οι σπουδαστές Μηχανολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια από τον επίσημο αντιπρόσωπο της ROTAX στην Ελλάδα, κ. Δημήτρη Γαλάτση, και από άλλα στελέχη της εταιρείας.

*Τα τελευταία χρόνια η αυστριακή εταιρεία ROTAX έχει ταράξει τα νερά στο χώρο του καρτ, με ένα μοτέρ –καινοτομία: το ROTAX MAX FR 125cc! Το 2000 έκανε το επόμενο, πολύ τολμηρό βήμα -διοργανώνοντας ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το ROTAX MAX CHALLENGE- το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.