Ο Tομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσθέτει και την FARCOM στις μεγάλες συνεργασίες του

FARCOM_company.jpg

Συνεργασία με την Farcom ξεκινά ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης με την έναρξη των τμημάτων του.
Με προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, με τιμές πολύ ανταγωνιστικές και με σεβασμό απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενούς της, η Farcom κατόρθωσε να φτάσει σήμερα στην πρώτη θέση των ελληνικών εταιριών παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων. Με όραμα τη συνεχή εκπαίδευση των πελατών της, επιλέγει αποκλειστικά το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ για πολύπλευρη συνεργασία αορίστου χρόνου.

Βασικός άξονας της συνεργασίας είναι η ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών είτε μέσα από την πρακτική καθημερινή χρήση των προϊόντων της εταιρείας στα υπερσύχρονα εργαστήρια ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, είτε μέσα από προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις στο εργοστάσιο της Farcom, είτε μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων εξειδικευμένου προσωπικού της Farcom προς τους σπουδαστές αλλά και της πρακτικής άσκησης που παρέχει η εταιρία σε σπουδαστές και αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Η Farcom με τη συμβολή της θα συμπαρασταθεί ως πολύτιμος αρωγός στην επίτευξη των πολυδιάστατων εκπαιδευτικών στόχων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Οι κορυφαίοι συνδέονται με τους κορυφαίους!
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ _ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Βαλαωρίτου 9, Τηλ. 2310552406 ,http://www.iek-xini.com

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.