Η UNESCO βράβευσε τον κ. Σοφοκλή Ξυνή, πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

hilton-athlitismos-690,-MME

«Η σημερινή βράβευση από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων είναι αφιερωμένη στους σπουδαστές, στους χιλιάδες απόφοιτους και στο εκπληκτικό διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞYNH. Δίχως εκείνους, δεν θα ήταν εφικτή η προσφορά που προκύπτει από ολόκληρο το εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του Ομίλου», επεσήμανε ο καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κατά τη βράβευσή του από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο HILTON.  

Στη σπουδαία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, και η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» του ξενοδοχείου HILTON, ο κ. Σοφοκλής Ξυνής βραβεύτηκε για τη σημαντική προσφορά του στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Εκπαίδευση και την ελληνική οικογένεια που τόσο πολύ δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια από την κρίση.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Unesco Πειραιά για τη σημερινή βράβευση και να τη συγχαρώ για το τεράστιο πολιτιστικό, κοινωνικό, αλλά και αθλητικό έργο που επιτελεί. Ένα σημαντικό έργο που θα πρέπει να συνεχιστεί. Για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, από ιδρύσεώς του, το δίπολο Αθλητισμός-Εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα. Η πολιτεία θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι ο Αθλητισμός εμπνέει, ειδικά τους νέους» συμπλήρωσε ο κ. Ξυνής, τονίζοντας παράλληλα, τη σημασία της παρότρυνσης των νέων να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό μέσα από κάθε βαθμίδα της Εκπαίδευσης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην πολύτιμη κοινωνική προσφορά των βετεράνων αθλητών προς τη νέα γενιά.

Στη μεγάλη εκδήλωση της UNESCO βραβεύτηκαν επίσης η κυπελλούχος –το 1995- ομάδα του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο handball, καθώς και η σημερινή ομάδα handball του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας που πρωταγωνιστεί με τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα της Α1!

Η εκδήλωση βράβευσης διεξήχθη στο πλαίσιο του «MONEY SHOW», ενός από τα μεγαλύτερα επενδυτικά και αναπτυξιακά πολύ-συνέδρια στην Ευρώπη, έχοντας μια πορεία 26 ετών με επιτυχημένες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.