Οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ βράβευσαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο

photo7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος βραβεύτηκε από τους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για το φιλάνθρωπο έργο της Εκκλησίας και για το προσωπικό εξαίρετο έργο που έχει διατελέσει ως Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, το οποίο διαπνέεται από το πνεύμα του Εθελοντισμού.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της Ημερίδας με θέμα: «Εκκλησία & Παιδεία, υπέρμαχοι του Εθελοντισμού», την οποία διοργάνωσαν οι Τομείς Κοινωνικών Επιστημών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του MEDITERRANEAN COLLEGE. 

Διακατεχόμενος από τις αρετές της πραότητας και της ταπεινοφροσύνης, βασικές αρετές της Χριστιανικής Πίστης που δίδαξε ο Θεάνθρωπος Χριστός, ο Μακαριώτατος παρέλαβε από τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, τιμητική πλακέτα εκ μέρους των χιλιάδων σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, οι οποίοι με τη μαζική παρουσία τους στην Ημερίδα έδωσαν την πραγματική διάσταση της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Σε ερώτηση των τηλεοπτικών ΜΜΕ που κάλυψαν την Ημερίδα, για τη βράβευσή του από τους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος δήλωσε:

«Το σημερινό βραβείο ανήκει σε όλους όσους εργάζονται για να υλοποιηθεί το έργο της Εκκλησίας. Ομολογουμένως, συγκινήθηκα σήμερα και θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Ξυνή και τους συνεργάτες του, και ιδίως αυτήν τη θερμή νεολαία για το θέμα που επέλεξαν να αναδείξουν και απασχολεί τη σημερινή ημερίδα».

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.