Στα άδυτα των data center περιηγήθηκαν οι σπουδαστές CCNA – CCNP του Carierra ΞΥΝΗ Μακεδονίας

keas

Τις διαδικασίες ISO και τη λειτουργία ενός από τα πλέον σύγχρονα DATA CENTER στη Μακεδονία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι σπουδαστές των τμημάτων CCNA – CCNP του Carierra ΞΥΝΗ Μακεδονίας και να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρίας INTERWORKS.

Οι σπουδαστές ζήτησαν πληροφορίες και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες VOICE-CLOUD-DATA STORAGE-CISCO NETWORKING-SECURITY POLICY-SDN και για πολλές άλλες τεχνολογίες που παρέχουν τα σύγχρονα DATA CENTER σε όλο τον κόσμο.

Η εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου, έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές να ξεφύγουν από τη θεωρία και να δουν από κοντά το πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον μιας εταιρίας, να απευθύνουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από ανθρώπους της αγοράς στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει και αφορά την κατάρτισή τους.

Η παρουσίαση έγινε  από τα στελέχη της εταιρίας INTERWORKS, Κώστα Φλώκα, Πελαγία Παπουλίδου, Γιώργο Σαρτζετάκη και  Δημήτρη Τζίμα.

Carierra Business & Computing School 

Η Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ2, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, λειτουργεί από το Μάρτιο του 2016 νέα τμήματα για την απόκτηση της μεγαλύτερης πιστοποίησης στο χώρο των Δικτύων, της CISCO. Πρόκειται για τα προγράμματα:

  1. Cisco CCNA που αφορά την πιστοποίηση Cisco Certified Network Associate (CCNA) και καλύπτει τη βασική προετοιμασία ασφαλείας δικτύων όπως και την χρήση των εξής πρωτοκόλλων: IOS, IPv6, IPv4, OSPF, Cisco Licensing, Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP), Serial Line Interfaces, Frame Relay interfaces VLANs, Ethernet, VLSM, and basic traffic filtering.
  2. Cisco CCNP που αφορά την πιστοποίηση Cisco Certified Network Professional (CCNP), κατάλληλη για μηχανικούς δικτύων με τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας δικτύωσης και που είναι έτοιμοι να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να εργάζονται σε σύνθετες λύσεις δικτύου. Όσοι επιτύχουν στην πιστοποίηση Cisco Certified Network Professional (CCNP ) θα έχουν αποδείξει τις δεξιότητες που απαιτούνται στο ρόλο των επιχειρήσεων, όπως μηχανικός δικτύων, μηχανικός υποστήριξης, μηχανικός συστημάτων ή τεχνικός δικτύων.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.