ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ

jobcenter-logo

Η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας, αλλά και η πρακτική άσκηση των σπουδαστών μας στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς είναι πρωτεύον μέλημά μας!

Διανύοντας μια πολυετή, καταξιωμένη πορεία, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχουν εδραιωθεί στη συνείδηση των μεγαλύτερων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, ως η πρώτη επιλογή για αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες φοιτητές και αποφοίτους μας και αντιλαμβανόμενοι την επιτακτική ανάγκη των νέων για επαγγελματική αποκατάσταση, δημιουργήσαμε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ & ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ: ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ.

Με το Γραφείο Σταδιοδρομίας που διαθέτουμε, γνωστό ως ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ, παρέχουμε, διαχρονικά, σε όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους μας, τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να απορροφηθούν στην αγορά εργασίας, με τις καλύτερες προϋποθέσεις, μέσω του διευρυμένου δικτύου ισχυρών συνεργασιών του ομίλου ΞΥΝΗ που απαριθμεί 4.000 κορυφαίες, πολυεθνικές και εγχώριες επιχειρήσεις!

Στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μας www.thejobcenter.gr, οι σπουδαστές και απόφοιτοι των ΙΕΚ ΞΥΝΗ αναρτούν το βιογραφικό τους, και αντίστοιχα, οι συνεργαζόμενες με τον όμιλο ΞΥΝΗ εταιρείες αναρτούν τις αγγελίες τους για προσφερόμενες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Όλοι οι απόφοιτοι των  ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, έχουν στη διάθεσή τους εξειδικευμένους Συμβούλους  Καριέρας του Γραφείου Σταδιοδρομίας. Οι εν λόγω σύμβουλοι αναλαμβάνουν την υποστήριξη των τελειόφοιτων και απόφοιτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αναφορικά με τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας και με τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ:

  • Λειτουργεί υποστηρικτικά σε θέματα σύνταξης του βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασίας για τη συνέντευξη εργασίας, επαγγελματικού προσανατολισμού, κ.ά.
  • Ενημερώνει τους σπουδαστές και αποφοίτους των ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τις διαθέσιμες θέσεις που σχετίζονται με την ειδικότητά τους, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης όσο και σε επίπεδο εργασίας.
  • Προωθεί στις εταιρείες τα βιογραφικά των σπουδαστών και των αποφοίτων μας, που ταιριάζουν με την περιγραφή της θέσης που ζητείται να καλυφθεί.
  • Πληροφορεί τους σπουδαστές και αποφοίτους μας για τα διαθέσιμα σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης στον τομέα τους, που παρέχονται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.
  • Διοργανώνει ημερίδες, σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και τις Ημέρες Καριέρας -έναν θεσμό που ουσιαστικά εισήγαγαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προκειμένου οι σπουδαστές και απόφοιτοί μας να έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και να δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε πιθανούς μελλοντικούς τους εργοδότες.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.